Gi-ga-groene school

Morgen verandert de Werkschuit in een Gi-ga-groene school, want de Kinderboekenweek gaat weer van start. Dit jaar met het thema Gi-ga-groen.
Deze weken wordt er gewerkt, geknutseld, geschreven, naar een voorstelling gegaan, maar bovenal wordt er veel gelezen en voorgelezen rond dit thema. Lezen is zeer belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Het zorgt voor goede taalontwikkeling, het vergroot de woordenschat en verbreedt de kennis van de wereld om het kind heen. Maar lezen zorgt vooral voor ontspanning, voor verbeelding en heerlijk genieten van een mooi verhaal. Wist u dat wanneer u tijdens de Kinderboekenweek een kinderboek koopt. U een Kinderboekenweek geschenk erbij krijgt? Dit jaar is dat waanzinnige boomhutverhalen van Andy Griffiths en Terry Denton. Wanneer u een kinderboek koopt bij de Bruna en het bonnetje inlevert bij de leerkracht dan krijgen wij 20% van het totaalbedrag die wij mogen gebruiken om nieuwe boeken aan te schaffen voor de schoolbieb.

Delen