Even voorstellen: onze nieuwe directeur!

Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Mijn naam is Arjan Wierenga. Mogelijk heeft u me al zien staan bij deingang van de onderbouw. Vanaf maandag 1 november mag ik mezelf officieel directeur van De Werkschuit noemen. Ik ben 54 jaar en zit al vanaf mijn vierde in het onderwijs. Ik ben getrouwd met Marieke en woon in het Sallandse Raalte. Samen hebben we 5 kinderen die allemaal het huis al zijn uitgevlogen. Mijn hobby’s zijn wielrennen, mountainbiken, hardlopen, wandelen in de natuur en lezen. Voetballen is mijn allergrootste hobby en heb ik helaas maar tot mijn 45ste kunnen beoefenen vanwege een kwetsbare enkel.
Ik ben mijn onderwijsloopbaan begonnen in het Zwolse en heb op meerdere basisscholen als leerkracht, bouwcoördinator en adjunct-directeur gewerkt. Ik ben directeur geworden in Voorst. De laatste 12 jaar heb ik als directeur in Twello op basisschool De Wingerd gewerkt. Na een pittige studie van 2 jaar ben ik rustig gaan kijken naar de vacatures van directeur in een andere frisse omgeving. En dat is de bijzonder leuke basisschool De Werkschuit geworden! Ik heb kennis gemaakt met een enthousiast team met een interessant onderwijsconcept. Ik kijk ernaar uit om de kinderen en u te leren kennen. Tot ziens.
Met vriendelijke groet,
Arjan Wierenga

Delen